Hver onsdag og søndag bankospil

Hver onsdag fra kl. 18:45 holder Motionsklubben bankospil, hvor der spilles om kødpakker og pengegevinster.

Hver søndag fra kl. 18:30 holder Forsamlingshuset bankospil, hvor der spilles om pengegevinster.

Læs mere om bankospillene her

Loppemarked

Næste loppemarked finder sted i 2019, nærmere herom bl.a. dato, kommer på senere.

Effekter kan aflevers i huset fredagen før.

Der vil være mulighed for at købe en varm ret, pølser samt øl, sodavand, kaffe og te.

Plademesse

Næste plademesse, finder sted i 2019, dato kommer på senere.

Kom forbi og se om ikke en af stadepladserne har lige netop den udgivelse du mangler, eller få en snak med sælgerne og netop din samling der hjemme.

Entré 10.00 kr.

Der vil være mulighed for at købe kaffe, the, øl og sodavand.

Julemarked

Julemarkedet i 2018 er week-enden d. 1. & 2. december. Der er åben lørdag 10.00 - 16.00 & søndag 10.00 - 15.00.

Kik forbi forsamlingshuset, måske vi har lige den nisse du mangler eller få købt de sidste julegaver i en af boderne.

Der er mulighed for at få slukket tørsten og stillet sulten i cafféen.

Skødstrup Forsamlingshus | Tlf. 8699 2505 | Grenåvej 675, 8541 Skødstrup | epost@skødstrup-forsamlingshus.dk